Ginkgo Biloba  40mg Nagyobb

Ginkgo Biloba 40mg

Új

Ginkgo Biloba 40mg

Bővebb leírás

2 180 Ft‎

Egyéb infó

Ginkgo Biloba 40 mg/ 60 kapszula

Memória-, figyelem- és koncentráció javító natúrkészítmény. Javítja a vérkeringést, véd a szédülés és fejfájás és hideg végtagok ellen, segit megelözni a migrénes rohamokat is. Csökkenti a diabetsz okozta komplikációkat, védi a látó- és hallószerveket.

Kiszerelés: 60 kapszula

A gingko, vagyis magyar nevén a páfrányfenyö számtalan betegség kezelésére szolgál. Elöször 1436-ban, a Ming dinasztia idején jegyezték le jótékony hatását. 1505-ben már az agy jótevöjeként, s a hasmenés egyik leghatásosabb ellenszereként tartották számon. A Gyógyszereskönyv a ginkó kivonatot az étvágygerjesztök, emésztési zavart javítók, központi idegrendszert serkentök közé sorolja, emellett külsöleg hályog kezelésére is alkalmas.

Hogyan hat az emlékezöképességre?

A páfrányfenyö fokozza a végtagok és az agy vérkeringését, s oxigénellátását. Nem csak roboráló szerként, de idöskori memóriaproblémák kezelésére is alkalmas. Jótékony hatással lehet a szellemi teljesítöképességre is, így szellemi munkát végzöknek nagy segítséget jelent. Az érelmeszesedéssel összekapcsolható alvászavarokat szintén képes enyhíteni.

Hogyan hat a szervezetre?

A mai orvostudományban elötérbe kerültek a szintetikus készítmények, melyek ugyan gyorsabban hatnak, mint természetes társaik, azonban számtalan mellékhatással rendelkeznek. Azt már ne is említsük, hogy a nyugati orvostudomány gyógyszerei legtöbb esetben nem alkalmazhatók hosszabb idön át, de legalábbis számolni kell káros mellékhatásaikkal.

A ginkgo, mint sok más táplálék kiegészítö teljes egészében természetes, mellékhatásai nem ismeretesek. Levele számtalan káros folyamatot képes megállítani, többek között trombózis, érelmeszesedés megelözésére is alkalmas.

A szervezetben külsö, negatív hatásoknak (dohányzás, légszennyezés, élelmiszer adalékanyagok) köszönhetöen szabadgyökök keletkeznek, melyek a szervezet egészségének megóvását szolgálják. Amikor azonban túlzott számban vannak jelen a szervezetben, károssá válnak. A ginkgo levele megköti a szabadgyököket, s kiüríti a szervezetböl.

Vélemények

Írd meg véleményed

Ginkgo Biloba  40mg

Ginkgo Biloba 40mg

Ginkgo Biloba 40mg

Írd meg véleményed

A termék vásárlói ezt is megvették: