• Teafaolaj intim vaginal gél

  Teafaolaj intim vaginal gél 

  A vaginál gél természetes összetevõi biztosítják a mindennapok intim higiéniáját, helyreállítják és megóvják a vagina nyálkahártya természetes mikroflórájának az egyensúlyát, hüvelyszárazság esetén síkosításra is kiváló, a nyálkahártyát nem ingerli és foltot sem hagy.

 • 100%-os tömény teafaolaj 10 ml

  100%-os tömény teafaolaj

  Dr. Müller teafaolaja ausztrál teafa leveleiböl készült, 100%-os gyógyszerkönyvi tisztaságú, több mint 80 szerves alkotóelemböl álló, rendkívül hatásos természetes antiszeptikum.

 • Teafaolaj óvszer 3db/ csomag

  Teafaolaj óvszer 3db/ csomag

  Sok sok millió hölgy képtelen kigyógyulni a gombás, bakteriális és vírusos fertõzésekbõl, mivel a szintén fertõzött, de tünetmentes partnere újra meg újra megfertõzi a nemi kapcsolaton keresztül.

Szeretettel köszöntjük áruházunkban

Szállitás csak Magyarország területére

A természetes hatóanyagagok alkalmazása a kozmetikai készítményekben jelenleg világszerte reneszánszát éli. Ezen anyagok iránti felfokozott érdeklödés valószínüleg arra vezethetö vissza, hogy a kémiai szerekkel kapcsolatban az emberek minden illúziója szertefoszlott.

Az agresszív tisztálkodószerek eltávolítják börünk természetes védörétegét is, kiszolgáltatottá téve a kórokozókkal szemben.